h

Bestuur

Foto: SP
Voorzitter

Rita Bakker

Jaagpad 30
4731 VX OUDENBOSCH
Telefoon:06-15303527

E-mail: ritabakkertqa@gmail.com

 Corné Hopstaken Oudenbosch

Foto: SP

Organisatie secretaris

Mijn naam is Corné Hopstaken, 1959 geboren te Zegge, gehuwd met Olga en sinds 2008 wonend in Oudenbosch.
HAVO gedaan bij (toen nog) Thomas More College, Laboratorium-opleiding gevolgd en daarna gaan werken in de voedingsindustrie als kwaliteitscontroleur,
eerst in de campagne bij SuikerUnie, dan bij Felix-Bonzo Etten-Leur, later bij Faam Breda, daarna bij Pelican Rouge Dordrecht.
Voor mij is het socialisme de enige politieke stroming die recht doet aan de mens: eerlijk en rechtvaardig voor iedereen.
De SP is daarin DE partij die met moderne ideeën huidige problematiek aanpakt maar daarbij ten alle tijde trouw blijft aan de socialistische principes.

Foto: SP

Jan van Meer  Oud Gastel

Bestuurslid

Ik ben Jan van Meer geboren (06-10-1944) in Lepelstraat gemeente Halsteren. Opgevoed in een SDAP , CPN , RK  omgeving.
Mijn vader was in de jaren 50 gemeenteraadslid in de gemeente Halsteren voor de vakbond /werknemers partij.
Goed voorbeeld doet volgen. In 1970 namen we met een jongerengroep deel aan de gemeenteraadsverkiezingen en hadden onverwacht succes.
Van 1974 tot 1982 maakte ik deel uit van de Jongerengroep/ later PVDA fractie in de gemeenteraad van de gemeente Halsteren.
Het was de tijd van Joop den Uil en Marcel van Dam en Jan Scheefer.
Ik ben 30 jaar werkzaam geweest bij Suiker  Unie Roosendaal en hoewel ik al 10 jaar met pensioen ben nog steeds bezig met de historie van de Nederlandse Suikerindustrie.
En zeker met de West Brabantse Suikerhoek welke gaat over 23 suikerfabrieken ooit in deze regio.

Foto: SP

Ivo Kalis  Oudenbosch

bestuurslid

Ik ben Ivo Kalis, geboren in 1982 in Oudenbosch.

Al vanaf kleins af aan ben ik opgegroeid met vrijwilligers werk. Eerst via mijn ouders die vanaf het begin betrokken zijn geweest bij de LOVO en AVO '83. Later zelf bij dezelfde LOVO (later Halderbergse Omroep Stichting) alwaar ik 22 jaar vrijwilliger ben geweest vanaf mijn 9 jaar, drie en twintig jaar lid en vrijwilliger bij de Oudenbossche Reddings Brigade, Jongerenwerk Tune Halderberge en de Stichting Oudenbosch Karnaval.

Vrijwilligers werk laat je in contact komen met veel verschillende mensen en karakters. Het laat je een brede kijk ontwikkelen op de maatschappij en dat is een plek waar wij allen invloed op uit kunnen oefenen. Ik ben lid geworden van de SP omdat ik zag dat dit niet zozeer een politieke partij is die vanuit het pluche werkt, maar vanaf de straat. In de buurten, onder de mensen. Plekken waar ik ook graag kom. Plekken waar je dingen hoort waarvan mensen zeggen dat het beter kan, of problemen waar ze tegen aanlopen en niet weten hoe ze hier mee verder kunnen.

En daar zit de kracht van de SP. Samen met mensen werken aan verbeteringen. Samen een verbetering brengen in de maatschappij. Niet alleen landelijk, maar zeker lokaal.

Coert Bol Stampersgat

Bestuurslid

Afdelingvoorzitster

U bent hier