h

Strijdbare SP vecht voor afschaffen van het eigen risico in de zorg

25 oktober 2017

Strijdbare SP vecht voor afschaffen van het eigen risico in de zorg

Foto: SP

Sp Halderberge was weer paraat bij de jaarlijkse griepprik in Oudenbosch

De vele mensen die voor hun jaarlijkse griepprik naar de polikliniek in Oudenbosch kwamen, werden door de SP afdeling Haderberge met een goed en leuk gesprek, een folder over Het Nationaal Zorgfonds en een klein presentje in de vorm van een pillendoos-sleutelhanger ontvangen.De SP wil van de eigen bijdrage in de zorg af en zullen  in de komende tijd met harde actie's dit onderwerp onder de aandacht brengen.Dat de meeste mensen het hier mee eens zijn, bleek wel door het feit dat bijna iedereen zijn waardering uitsprak voor dit SP initiatief  en hun handtekening plaatste.Ook kwamen er zorgmedewerkers langs die hun zorg uitspraken over de nog steeds moeizame situatie.

Reactie toevoegen

U bent hier