h

Sp op bezoek in Oud-Gastel

14 oktober 2017

Sp op bezoek in Oud-Gastel

Foto: SP

SP bezoekt bewoners in Oud Gastel.

Bij de meeste mensen is het bekend dat de SP  van de mensen wil horen hoe het  gaat in hun woonwijk.Vandaar dat SP Halderberge op deze zonnige zaterdag een aantal straten is ingetrokken om de mening te horen van de bewoners.

Wat vooral opviel was het voetgangers probleem tegenover het voetbalveld.Daar is het vooral gevaarlijk voor de overstekende kinderen op de fiets en voor voetgangers.Meerdere bewoners zouden het op prijs stellen dat hun kinderen zonder gevaar kunnen oversteken. Ook waren er losliggende tegels en door de gemeente slecht onderhouden groen voorzieningen. Sommige bewoners kwamen zelf met de nodige oplossingen aandragen,

 

Reactie toevoegen

U bent hier