h

Welkom op SP Halderberge i.o.

21 oktober 2015

Welkom op SP Halderberge i.o.

Foto: SP

De SP Halderberge i.o is een van de afdelingen van de Socialistische Partij, Een landelijke politieke partij die in 1972 is opgericht. De SP staat voor een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voorop staan. De SP afdeling Halderberge gaat onder de Halderbergse bevolking activiteiten organiseren die dit doel dichterbij brengen. Door acties in de buurt, buurtbezoeken en peilingen, contacten met organisaties en mensen en aanwezig zijn op straat. De afdeling SP Halderberge i.o. is op 1 oktober 2015 opgericht en een jonge beginnende afdeling van de SP. Actieve leden startten al ruim drie jaar eerder.

Een actieve partij.

De SP Halderberge is een actieve club. Een sterke organisatie staat aan de basis van de partij. De afdeling komt bij u op bezoek. De afdeling is op straat te vinden en waar nodig komen we naar u toe. Zo weten we wat er speelt en kunnen we uitleg geven en bieden. De SP Halderberge biedt concrete hulp en adviezen voor iedereen. Je kan eenvoudig contact opnemen met de SP Halderberge om misstanden te melden, oplossingen en alternatieven aan te dragen of gewoon een vraag te stellen. Maar het is bij de SP geen kwestie van “u vraagt, wij draaien”. De SP werkt niet vóór de mensen, maar samen mét de mensen. De SP helpt mensen bij gerichte problemen in buurt of dorp met advies en ondersteuning. De SP Halderberge werkt samen met iedereen die actief aan een beter en socialer Halderberge wil bijdragen.

De SP en haar leden.

Er zijn en komen veel activiteiten voor de leden van de SP in Halderberge. Vergaderingen, maar ook informele bijeenkomsten. Hierbij kunnen gasten uitgenodigd worden die over een thema komen praten en waar de leden hun ideeën en meningen over kwijt kunnen. Er zijn ook cursussen voor nieuwe en bestaande leden. Ieder lid kan zich op allerlei manieren inzetten: Voor de campagnes, de verspreiding van folders, promotie en acties.

Reactie toevoegen

U bent hier